Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 21 ianuarie 2016

Pret zugravit apartament


Pentru a pastra aerul proaspat si casa curata, pentru ca locuinta ta sa arate mult mai bine, o zugravire este necesara din cand in cand.
In timp, vopseaua se poate decolora, iar peretii pot prezenta fisuri, lucru neplacut din punct de vedere estetic.
Vopsirea peretilor schimba total aspectul locuintei, mai ales daca alegi sa schimbi culorile.

In ceea ce priveste tipul de vopsea folosit, ai la dispozitie o gama variata de vopseluri de calitate superioara, foarte durabile in timp si rezistente la spalare.
Vopseaua lavabila asigura un finisaj perfect daca este aplicata corect si este o metoda ieftina si rapida de a personaliza orice incapere.

Avem la dispozitie o gama foarte variata de culori, astfel ca avem posibilitatea de a alege nuanta care se potriveste cel mai bine. Este foarte important sa alegem culoarea potrivita, atat datorita faptului ca
va face incaperile mai frumoase si mai primitoare, dar si pentru ca alegerea culorii ne influenteaza starea de spirit. Alege culori vesele, care sa iti dea o stare de bunadispozitie si confort. Daca beneficiezi de un spatiu restrans, evita culorile inchise, care vor da senzatia de spatiu si mai mic. Culorile deschise vor face ca spatiul interior sa fie mai luminos si mai spatios.


Vopsirea peretilor poate schimba total aspectul locuintei, mai ales daca se aleg culorile si texturile potrivite.

Echipa zugravi

 Pregatirea suprafetei de lucru si zugravirea propriu-zisa vor fi executate de catre specialisti. Experienta in domeniu si cunostintele in ce priveste tehnicile de executie ajuta la obtinerea unui finisaj de calitate, care isi pastreaza proprietatile pe termen lung. Specialistii va pot oferi o multime de sfaturi care va pot fi de folos pentru a imbunatati calitatea amenajarii si pentru a mari durata de viata a acesteia. Desi poate parea simplu la prima vedere, o vopsea aplicata incorect va avea un aspect neplacut si pot aparea pete inestetice pe pereti. Specialistii aplica vopseaua uniform, folosind unelte potrivite.
 Echipa noastra de zugravi are o experienta vasta in domeniu, reusind sa execute fiecare lucrare la standarde inalte de calitate.

Servicii executate de echipa noastra de zugravi:
- decopertat glet, lavabila;
- aplicare glet grosier;
- aplicare glet de finisaj;
- slefuire glet;
- aplicare amorsa;
- zugraveli interior (aplicare 2 straturi vopsea lavabila);
- zugraveli exterior.

Pret zugravit apartament 
Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu