Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

sâmbătă, 16 mai 2015

Cum combinam faianta in baie


Placile ceramice - gresia si faianta - au evoluat foarte mult in ultimii ani.
Colectiile de faianta sunt practic nelimitate, realizate special pentru a satisface toate gusturile. Modelele variate de faianta sunt create special pentru a se adapta perfect oricarui stil, reusind sa se integreze perfect in orice design al locuintei.

Pentru ca avem de unde alege, comerciantii oferindu-ne o gama foarte variata de modele, texturi si culori, de ce sa ne limitam la placarea placilor de faianta intr-o singura nuanta?

Poti alege sa te joci cu culorile, sa le asortezi in asa fel incat sa obtii un decor inedit. Combina diferite nuante si tipuri de faianta, sau foloseste placi cu motive florale in combinatie cu faianta simpla.

 Din teama de a nu gresi, cei mai multi dintre noi alegem sa amenajam baia intr-o singura culoare.
Insa, cu putina inspiratie si cateva idei, putem obtine  un interior modern si colorat fara a fi necesar sa angajam un designer de interior.

Poti alege sa combini tonuri neutre cu culori vibrante, pentru un plus de eleganta. Astfel vei reusi sa amenajezi baia intr-un stil unic si modern.
Putem asorta maroul cu verde, albastru sau roz.  Rosu si alb este o alta combinatie reusita pentru o baie cu personalitate. Galbenul combinat cu negru este o alta optiune indrazneata pentru decorarea baii.

Pentru o baie vesela si jucausa, alege sa combini culori complementare, precum galben cu violet, albastru cu
portocaliu, rosu cu verde.

Mizeaza pe o amenajare indrazneata, uita de tonurile monotone si plictisitoare si indraznete sa ai o baie diferita si un stil personal.
Iti prezint mai jos cateva variante de combinare a faiantei in baie.














0 comentarii:

Trimiteți un comentariu