Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

duminică, 3 mai 2015

Bai decorate cu mozaic



Mozaicul este un finisaj deosebit, elegant si modern, care ne ofera posibilitatea de a ne infrumuseta baia exact asa cum ne dorim. Posibilitatile de a combina placutele de mozaic sunt nelimitate. Placutele de mozaic sunt prezente intr-o varietate de forme, modele si culori.

Placutele pot fi din ceramica, din sticla, piatra sau bucati de oglinda. Mozaicul poate fi folosit in combinatie cu placi ceramice. Poate fi aplicat pe toti peretii sau doar pe anumite portiuni.

 Folosind mozaicul putem transforma orice spatiu care nu inspira nimic, intr-un ambient modern si elegant.

In plus, mozaicul mai are un avantaj, acela ca poate fi folosit in baile de mici dimensiuni, avand proprietatea de a da senzatia de spatiu mai mare. Folositi culori deschise daca aveti o baie de mici dimensiuni.

Placile de mozaic pot fi imbinate in forme unice, deosebite, care aduc un farmec aparte si un plus de originalitate intregii incaperi.









Montaj mozaic
Montajul mozaicului este un proces dificil, minutios, care necesita indemanare si experienta. Se recomanda sa apelati la o echipa de specialisti, pentru ca lucrarea sa fie calitativa, iar rezultatul sa fie cel dorit.
Pret montaj mozaic
In ceea ce priveste costurile pentru montaj, puteti consulta Lista noastra de Preturi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu