Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 9 aprilie 2015

Modele de tapet pentru dormitor


In dormitor, este esential sa ne putem bucura de o atmosfera primitoare si relaxanta, care sa ne scape de stres si sa ne ofere odihna si linistea de care avem nevoie.

Daca v-ati plictisit de amenajarile interioare simple, care presupun zugravirea peretilor cu vopsea lavabila, aveti si alte optiuni de finisare a peretilor. Aduceti armonie in dormitor, personalizand dormitorul intr-un mod mult mai dinamic si original.

Citeste si: Pret montaj tapet

*Oferta lunii martie - montaj tapet - 12 lei/mp.

Utilizati tapetul, acest element decorativ care ne permite sa amenajam interiorul intr-un mod mult mai personal si diferit, care reuseste sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv.


Tapetul este alegerea inspirata atunci cand dorim sa evidentiem o zona de interes sau un anumit detaliu, reusind sa se integreze perfect in decor.


Colectia impresionanta de modele de tapet ne ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele, texturi, culori.


Tapetul se potriveste perfect oricarui stil, armonizandu-se perfect cu ambientul creat.

Iata cateva modele de tapet, care va vor infrumuseta dormitorul:


















Foto: pinterest

1 comentarii:

  1. Imi place tare mult ultimul tapet, cu flori, s-ar potrivi perfect cu mobila din dormitorul meu, tot alba este. Tocmai ce m-am mutat in cosmopolis si abia incep sa decorez pe stilul meu si cred ca tapetul e o varianta simpla si interesanta de a schimba o camera. Mie imi plac spatile mari si ma gandeam daca nu cumva tapetul o sa faca dormitorul sa para mai mic…Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere