Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 27 martie 2015

Cum zugravim peretii primavara

Gata cu monotonia! Este momentul sa aducem spiritul primaverii la noi acasa. Inveseleste-ti locuinta, optand pentru culori vesele, menite sa te relaxeze si sa te binedispuna.

Verde
Verdele este o culoare extrem de placuta si reconfortanta, folosita foarte des in amenajari interioare, datorita influentei pozitive asupra starii noastre interioare. Verdele ne da o stare de bunadispozitie, ne ajuta sa fim mai linistiti si mai relaxati. Culoarea naturii, verdele exprima prospetime, optimism.
Poate fi utilizata in combinatie cu orice alta culoare, asigurand o atmosfera fresh, primitoare, armonioasa.





Galben
Galbenul sugereaza dinamism si energie, motiv pentru care este cunoscuta drept culoarea oamenilor activi.
Potrivita pentru orice stil, galbenul va energiza locuinta si o va inveseli. Pentru amenajarea dormitorului folositi galben in nuante pale si pastelate, care sa va ajute sa va relaxati si sa aveti un somn odihnitor.
Nu este recomandat sa utilizati galbenul in camera copiilor mici, aceasta culoare ii poate face agitati si irascibili. Galbenul este recomandat in special in camerele celor care studiaza, deoarece ii ajuta sa studieze mai bine.




Portocaliu
O culoare foarte placuta, care ne aduce o doza de bunadispozitie si optimism, portocaliul este din ce in ce mai utilizat in amenajarile interioare moderne.
Cunoscuta drept "culoarea fericirii", portocaliul ne reda increderea si entuziasmul de care avem nevoie.







Pinterest.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu