Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 29 decembrie 2014

Pret montaj mozaic




Daca v-ati gandit sa renuntati la finisajele clasice in favoarea unui finisaj modern, care sa dea o nota de eleganta si un aer modern casei, atunci alegeti mozaicul.
Placutele de mozaic sunt prezente intr-o varietate de forme, modele si culori. Asamblarea lor poate da nastere unei adevarate opere de arta.
Din sticla, ceramica, piatra naturala sau chiar bucati de oglinda, mozaicul va crea un design unic si deosebit, fiind un finisaj asociat luxului si elegantei.

Mozaicul face ca orice ambient sa fie placut, amenajat cu stil, primitor si calduros.
Mozaicul este utilizat inca din cele mai vechi timpuri, iar in ultimul timp a evoluat foarte mult din punct de vedere estetic, dand nastere unor decoruri spectaculoase, cu o nota aparte de modernism si rafinament.
Mozaicul mai poate fi utilizat in baie, bucatarie sau hol.
In baie, placutele de mozaic pot fi montate atat pe pereti, cat si pe pardoseli sau pe cada. Puteti utiliza doar placute de mozaic sau le puteti combina cu placi ceramice.
Mozaicul poate fi folosit intr-o camera de mici dimensiuni, deoarece are proprietatea de a mari vizual spatiul, datorita capacitatii sale de a reflecta lumina. Daca aveti un spatiu interior restrans, folositi culori deschise.

Poate fi folosit atat la amenajari interioare, cat si exterioare.

Montaj mozaic
Montajul mozaicului este un proces dificil, minutios, care necesita indemanare si experienta. Se recomanda sa apelati la o echipa de specialisti, pentru ca lucrarea sa fie calitativa, iar rezultatul sa fie cel dorit.

Pret montaj mozaic
In ceea ce priveste costurile pentru montaj, puteti consulta Lista noastra de Preturi.

Foto: pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu