Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

joi, 4 decembrie 2014

Pret manopera scafe rigips



Daca sunteti in cautarea unui mod original de a decora locuinta, alegeti scafele din rigips.

Cu modele, detalii si forme unice, scafele vor scoate intotdeauna interiorul unei case din anonimat.
Scafele au avantajul ca pot lua orice forma, astfel interioarele vor fi personalizate dupa preferinte, intr-un mod spectaculos si original, pe care nu il mai intalnesti si in alta locuinta.
Scafele transforma spatiul interior intr-unul modern, elegant, cu personalitate.
Prezinta avantajul ca pot pune in evidenta un detaliu, sau dimpotriva, pot ascunde anumite defecte si imperfectiuni ale peretilor si tavanelor.

Rigipsul se poate aplica atat pe pereti, cat si pe tavane, si are avantajul ca asigura un finisaj perfect, fiind modalitatea ideala de a imbunatati aspectul interior.

Rigipsul este un material ecologic, de o greutate redusa, cu un grad de rezistenta ridicat in caz de incendii. Este solutia ideala de a personaliza aspectul locuintei, costurile de achizitionare si montaj fiind extrem de accesibile.

 Pret manopera scafe rigips
 Echipa noastra de specialisti efectueaza o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare.
 Seviciile in ceea ce priveste montajul rigipsului sunt diverse: placari pereti pe structura metalica, placari tavane pe structura metalica, montaj rigips prin lipire, montaj pereti despartitori, executie scafe, masti rigips.
Preturile pentru executie scafe rigips, dar si intreaga lista de preturi le puteti afla accesand Lista generala de preturi





Sursa foto: pinterest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu