Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 30 decembrie 2014

Motive sa alegem tapetul


Tapetul are rolul de a pune in valoare incaperea in care este montat, conferindu-i personalitate, dinamism, rafinament si un stil aparte.
Tapetul are un impact vizual puternic si reprezinta alegerea ideala pentru cei care vor sa puna in evidenta mobilierul sau obiectele decorative.

Si iata cum tapetul a revenit din nou in tendinte, reprezentand la ora actuala unul dintre cele mai populare elemente de decoratiune interioara.

Iata cateva avantaje ale tapetului:

1. Culori, modele si texturi variate - tapetul revine in tendinte cu o colectie impresionanta. Tapetul ne uimeste cu modelele din cele mai variate si o paleta coloristica bogata. Si la capitolul texturi tapetul impresioneaza cu o gama variata, incepand de la tapet din hartie, vinil, fibra de sticla, pana la gama de lux, precum matase sau catifea.

2. Gasim o gama variata de modele la preturi avantajoase. Modelele variate ne permit sa alegem tapetul dorit fara sa cheltuim o avere.

3. Montajul tapetului nu necesita mult deranj. Astfel, se evita praful si mizeria din timpul zugravirii cu vopsea lavabila.

4. Tapetul este foarte usor de integrat, in functie de stilul dorit se poate alege modelul potrivit.

5. Tapetul rezista timp indelungat, chiar 15-20 ani iar calitatea finisajelor este superioara, comparativ cu alte alternative de amenajare, precum vopsirea peretilor.

6. Tapetul este usor de intretinut, nu se decoloreaza, isi mentine culorile si aspectul in timp.

7. Tapetul asigura un finisaj perfect, acopera perfect imperfectiunile peretelui.

8. Tapetul nu putrezeste si nu mucegaieste, iar daca este montat corect, nu se umfla in timp.

9. Tapetul se indeparteaza usor, atunci cand se doreste inlocuirea cu unul nou.

10. Modelele minutioase, cu detalii unice si imprimeuri deosebite, fac ca tapetul sa fie de o frumusete incontestabila, care impresioneaza si cucereste pe oricine.

Atentie insa la montajul tapetului. Daca nu este executat corect, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla.
Chiar daca montajul tapetului nu pare o actiune dificila, este recomandat sa apelati la o echipa de specialisti.
Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.

Pret montaj tapet
Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.





Sursa foto: Pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu