Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 12 decembrie 2014

Fototapet camera copii

Cele mai dragute sunt camerele copiilor, mai ales atunci cand sunt amenajate cu stil. Un copil se simte cel mai bine intr-un mediu vesel, care sa-i puna imaginatia in miscare si sa-l indemne la visare.

Camera copilului trebuie sa fie vesela si creativa si sa-i arate celui mic tot ce este mai frumos.
Ajuta-l sa traiasca o viata ca-n povesti, transformandu-i camera intr-o lume de basm. Inspira-te din minunata lume Disney si adu-i acasa personajele preferate!


Fototapet pentru camera copilului
Un fototapet cu tematica din povesti sau desene animate aplicat pe un perete va aduce magia in camera micutului tau. Cu siguranta va fi foarte incantat, vesel si cu chef de joaca.  



Galerie foto montaj fototapet 


Fototapet cu personaje Disney
 Alege un fototapet cu personajul preferat. Exista pe piata o varietate de modele de fototapet pentru copii. Alba ca Zapada, Cenusareasa, Rapunzel, Frumoasa din Padurea Adormita, Mickey Mouse, Winnie th Pooh,  Rapunzel, Tinker Bell, sunt doar cateva din personajele care vor aduce magie in camera micutului tau.


Montaj fototapet
Chiar daca montajul tapetului nu pare o actiune dificila, este recomandat sa apelati la o echipa de specialisti.
Experienta in domeniu, atentia la detalii si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie sunt definitorii pentru ca montajul sa fie executat corect.
Daca montajul nu este executat corect, pot aparea probleme la imbinarea fasiilor, se pot rupe sau dezlipi foarte usor sau se pot forma bule de aer. In timp, tapetul se poate umfla.

Daca sunteti in cautarea echipei potrivite, pasiunea noastra ne-a ajutat sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram cu rabdare si migala, avand grija sa executam finisaje de calitate superioara si sa personalizam spatiul dupa preferintele beneficiarilor.
Executam servicii de:
- montaj tapet;
- montaj fototapet;
- montaj tapet personalizat;
- montaj tapet 3 D.
Pret montaj fototapet
Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi.

Modele fototapet camere copii

Iata cateva modele de fototapet, care sa te inspire in amenajarea camerei pentru baietelul/fetita ta:
























Sursa foto: decoiluzion.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu