Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 1 decembrie 2014

Cum zugravim peretii iarna





Doresti sa intampini sarbatorile de iarna intr-o atmosfera distinsa? Amenajarea casei in aceasta perioada este esentiala, mai ales daca astepti oaspeti de sarbatori.
Atunci cand vremea de afara este rece si monotona, acasa trebuie sa ne bucuram de o atmosfera vesela, optimista, care sa ne binedispuna. Se stie ce influenta au culorile asupra starii noastre fizice, dar mai ales psihice. Este important sa le folosim cat mai des in amenajarea casei, mai ales in aceasta perioada a anului. 






Adauga un plus de culoare casei tale, incepand cu zugravirea peretilor.
Totul trebuie sa arate impecabil, astfel ca vopsitul peretilor va da o nota fresh intregii case.
Opteaza pentru culori calde care sa alunge monotonia din casa ta.

Galbenul este o culoare care energizeaza locuinta, fiind foarte potrivita pentru aceasta perioada a anului. Galbenul mai simbolizeaza bucurie, libertate, intelepciune.

Oranj – o alta culoare vesela, care ne binedispune si ne relaxeaza. Culoarea oranj ne ajuta sa fim mai energici si mai entuziasti.

Rosul este culoarea specifica de atmosferei de Craciun, simbolizand vitalitate, caldura, pasiune, entuziasm, dragoste. Rosul mai simbolizeaza eleganta si lux, dar trebuie folosita cu moderatie, deoarece poate deveni obositoare.

Verdele – o alta culoare asociata cu aceasta frumoasa perioada, este extrem de folosita si in domeniul amenajarilor interioare. Verdele simbolizeaza vitalitate, prospetime, fertilitate, optimism.
Are o influenta pozitiva asupra starii noastre de spirit, deoarece alunga oboseala, ne relaxeaza si ne ajuta sa fim mai energici.

Auriul este alta culoare care da ton sarbatorilor de iarna, simbolizand bogatie si extravaganta.

Vezi lista de preturi




Sursa foto: pinterest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu