Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

marți, 4 noiembrie 2014

Pret manopera tencuit





Cine nu isi doreste finisaje perfecte, de o calitate superioara, cu suprafete perfect drepte si care sa reziste timp indelungat?
Locuintele au intotdeauna nevoie de schimbari, fie pentru a fi in pas cu noile tendinte, fie pentru a imbunatati calitatea finisajelor.

Una dintre cele mai importante operatiuni, indiferent daca vreti sa construiti o locuinta noua, sau sa o renovati pe cea veche, o reprezinta tencuirea suprafetelor.
Tencuiala are in compozitia sa ciment, var si nisip.






Avantaje tencuiala:
- are rol de protectie impotriva umiditatii, gerului, caldurii si a altor factori nocivi;
- ajuta la imbunatatirea izolarii termice a locuintei;
- are o rezistenta deosebita in timp;
- asigura suprafete netede si drepte;
- imbunatateste aspectul estetic al locuintei.

O problema cu care se confrunta locuintele, in special cele vechi, o reprezinta tavenele si peretii strambi. Materialele care se foloseau acum cateva zeci de ani, au fost inlocuite cu materiale de ultima generatie, superioare din punct de vedere calitativ. Iar daca la capitolul materiale avem de unde alege, o echipa potrivita, care sa ne asigure tot confortul si sa se adapteze cerintelor noastre, este mai greu de gasit, insa nu imposibil.
Pentru a parcurge toate operatiunile cu delicatete si pentru a ajunge la aspectul dorit, este necesara experienta si indemanarea. Oricat de calitative ar fi materialele utilizate, fara o echipa potrivita, lucrarea poate avea un aspect nedorit si poate fi slaba din punct de vedere calitativ.
Un personal calificat, cu experienta si atentie la detalii, va reusi sa aduca orice proiect la un nivel superior de calitate si sa atinga cele mai inalte standarde in privinta amenajarilor.

Tencuirea este o operatiune dificila, care necesita respectarea anumitor reguli, indemanare si experienta. Daca tencuirea este executata corect, suprafetele vor fi drepte, fara denivelari si alte imperfectiuni, pregatite pentru etapa gletuirii si finisarii.

Pret manopera tencuire
Tarifele in ceea ce priveste tencuirea suprafetelor sunt corelate in raport cu grosimea stratului care urmeaza a fi aplicat. Acestea sunt exprimate in mp.
Preturile percepute de noi le puteti afla accesand Lista de preturi.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu