Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

miercuri, 26 noiembrie 2014

Pret manopera tencuiala decorativa


Casa ta trebuie sa aiba un aspect estetic placut, atat la interior, cat si la exterior. Fatada este cea care pune in valoare intreaga casa. O casa ingrijita, cu finisaje de calitate, are nevoie de o fatada care sa se armonizeze perfect cu interiorul. Atat la interior, cat si la exterior, casa trebuie sa se remarce printr-un aspect estetic deosebit, sa fie ingrijita si, nu in ultimul rand, sa se caracterizeze prin rezistenta si durabilitate.




Tencuiala decorativa, finisajul perfect pentru fatada casei
In functie de preferinte, tencuiala decorativa este utilizata atat la interior, pentru a creea finisaje de calitate, cu un aspect deosebit, dar cel mai des o intalnim la exterior, aplicata pe fatada casei.
Tencuiala decorativa este una dintre cele mai populare alegeri atunci cand vorbim despre finisarea fatadei, atat pentru aspectul atragator pe care il ofera, cat si pentru numeroasele sale avantaje.



Avantajele tencuielii decorative
La exterior, trebuie sa asiguram un finisaj care sa protejeze cladirea impotriva apei si umiditatii, a factorilor de mediu externi care pot afecta structura cladirii, sa imbunatateasca proprietatile izolatoare, sa asigure un aspect placut.



Paleta cromatica
In ceea ce priveste paleta cromatica, tencuiala decorativa indeplineste toate criteriile necesare pentru a satisface toate preferintele. Gasim pe piata o gama foarte variata de culori, de la culori deschise, culori intense, pana la culori inchise. Pentru fatada, este recomandat sa folositi nuante cat mai naturale, pastelate, calde, care sa-i confere cladirii luminozitate si un aspect placut, mai putin strident.
Nuantele mai indraznete pot fi folosite pentru a evidentia anumite detalii, precum conturul ferestrelor.



Tencuiala decorativa – tipuri
Exista mai multe tipuri de tencuiala decorativa, foarte rezistente la intemperii, ultraviolete, la contactul cu apa, etc.
- Tencuiala decorativa acrilica
- Tencuiala decorativa siliconica
- Tencuiala decorativa mozaicata
- Tencuiala decorativa impermeabila.



Pret manopera tencuiala decorativa
Pentru ca orice proiect sa atinga standardele de calitate dorite, este esentiala alegerea unor specialisti. Experienta in domeniu si cunostintele in ceea ce priveste regulile si tehnicile de executie reprezinta factori decisivi in executia corecta a oricarei lucrari.
Preturile pentru manopera le puteti afla accesand Lista de preturi .



Citeste si: Pret manopera placare cu polistiren .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu