Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 3 noiembrie 2014

Pret montaj rigips


Rigipsul (gips-cartonul) reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc locuinte cu finisaje perfecte si un design unic.
Fiind usor de modelat, rigipsul poate lua diferite forme, personalizand orice incapere in cele mai inedite moduri. Se poate realiza o gama variata de modele si forme din rigips, de la modele simple, pana la modele complexe, minutios lucrate, adaptate oricarei cereri si preferinte.

De la masti, scafe, pana la etajere si piese de mobilier, rigipsul reprezinta alegerea ideala pentru a decora locuinta intr-un mod original, care nu se gaseste in orice locuinta.

Asa cum specificam intr-un articol anterior, rigipsul are numeroase avantaje, si aici nu ne referim doar la cele estetice. Rigipsul este un material economic, mareste nivelul calitatii finisajelor, mascheaza zonele inestetice sau anumite imperfectiuni si denivelari ale peretilor, asigurand o suprafata perfect neteda,  poate fi folosit pentru delimitarea unui spatiu in doua sau mai multe zone, are o greutate redusa, are un grad de rezistenta ridicat in caz de incendii, etc.

Placile din rigips se pot aplica prin lipire sau pe structura metalica, atat pe pereti, cat si pe tavane.

Pret manopera rigips
Manopera pentru montajul rigipsului nu este costisitoare si variaza in functie de tipul de executie: placari pereti pe structura metalica, placari tavane pe structura metalica, montaj rigips prin lipire, montaj pereti despartitori, executie scafe, masti rigips.
Preturile le puteti afla accesand Lista de preturi



Sursa foto: pinterest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu