Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

luni, 10 noiembrie 2014

Pret amenajare baie

Orice baie trebuie sa fie amenajata conform dorintelor si personalitatii noastre, intr-o ambianta care denota eleganta, stil , originalitate si bun gust.

Pentru amenajarea baii, avem la dispozitie o paleta larga de modele, culori, texturi. Fie ca alegem placile ceramice sau mizam pe piatra naturala, ambianta trebuie sa fie placuta, eleganta.






Alegerea culorilor este extrem de importanta, puteti alege o amenajare intr-o singura linie cromatica sau un amestec de culori, in functie de stilul de decorare ales.

Bugetul pentru amenajarea baii variaza in functie de tipul de finisaj ales: placi ceramice, marmura, piatra naturala, etc.
Daca optati pentru placi ceramice, amenajarea va poate costa mai putin. Gasim pe piata o gama variata de modele, la preturi avantajoase. Puteti alege modelul dorit in functie de buget, insa daca optati pentru un model ieftin, trebuie sa tineti cont si de calitatea placilor ceramice.
Marmura poate fi putin mai scumpa decat placile ceramice, insa daca luam in considerare durata de viata a acesteia si eleganta pe care o reda spatiilor interioare, prezenta unui material nobil in locuintele noastre merita aceasta investitie. In plus, datorita gamei foarte variate de modele si tipuri de marmura, acestea pot fi achizitionate la preturi avantajoase.
Granitul sau travertinul sunt alte optiuni care definesc eleganta unei bai.
Nimic nu se poate compara cu farmecul pietrei naturale, care indeplineste toate asteptarile in privinta stilului de amenajare dorit. Denota eleganta, stil, lux, rafinament, toate caracteristicile necesare unei bai confortabile si primitoare.

Citeste si: Bai amenajate cu piatra naturala.

Pentru o estimare cat mai corecta a costurilor materialelor de constructii pentru amenjarea baii, trebuie sa stim de ce materiale mai avem nevoie. In acest sens, am intocmit o lista:
-  adeziv;
- chit de rosturi;
- glet de incarcatura, glet de finisaj;
- amorsa, var lavabil;
- obiecte sanitare;
- usi, ferestre.

Pret manopera amenajare baie:
Ca sa va faceti o idee asupra manoperei pentru renovarea baii, am intocmit o Lista de preturi, cu operatiunile care vor fi efectuate si pretul pentru fiecare operatiune in parte, exprimat in mp.
Lista de preturi o puteti accesa aici.

Cerere oferta de pret personalizata
Daca doriti sa aflati un pretul final al amenajarii baii, ne puteti trimite proiectul dumneavoastra, iar noi va vom raspunde cu o Oferta de pret concreta, adaptata cerintelor dumneavoastra.
Puteti folosi formularul de contact de mai jos.





Powered by 123ContactForm | Report abuse


Sursa foto: pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu