Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

miercuri, 26 noiembrie 2014

Cum decoram casa iarna?

 In apropiere de sarbatori, deja simti nerabdarea de a decora casa in spiritul Craciunului.
Inca nu este momentul sa te gandesti la decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna, sa impodobesti bradul sau sa asezi luminite la ferestre, dar poti intampina iarna intr-o nota vesela si optimista.

Poti profita de aceasta perioada pentru a face cateva schimbari in locuinta, care sa te faca sa te simti mai bine si mai confortabil. Astfel pregatesti locuinta si pentru sarbatori, atunci cand oaspetii vor veni in vizita, si trebuie sa se simta minunat.  

Daca iti place iarna, atunci cu siguranta iti surade ideea de a aduce putin din farmecul acestui frumos anotimp chiar la tine acasa. Peisajele de iarna sunt fascinante, astfel le putem integra intr-un decor magic, confortabil si primitor.

 Daca nu iti place iarna si vrei sa te detasezi in totalitate de atmosfera de afara, ai nevoie de o ambianta calda si vesela, care sa te binedispuna si sa te relaxeze, mai ales pentru ca in aceasta perioada petreci mai mult timp prin casa.


Iata cateva idei care sa te inspire in amenajarea casei:

1. Decoreaza peretii in mod original - fototapetul
Iti place iarna si peisajele ei fascinante? Te incanta ideea de a avea iarna in propria casa? Esti o persoana nonconformista si iti place sa fii la curent cu noutatile in materie de design interior? Atunci alege o idee originala de a te bucura de zapada intr-un mod diferit. Un fototapet care ilustreaza un peisaj de iarna poate depasi orice asteptare in materie de amenajari. Sa finisezi un perete cu fototapet este o idee originala, care sigur va cuceri pe oricine.



Poti vedea si alte modele de fototapet aici.



1. Vopseste peretii!
O reimprospatare este ca o gura de oxigen si este mai mult decat binevenita in aceasta perioada. Opteaza pentru culori calde, care sa-ti inspire caldura si bunadispozitie. Indrazneste sa schimbi culoarea peretilor, opteaza pentru galben, oranj sau chiar rosu. Poti folosi nuante mai deschise sau mai intense, in functie de preferinte. Mai poti opta pentru auriu sau caramiziu. Culorile calde au avantajul ca energizeaza spatiile si fac interiorul mult mai primitor. In plus, culorile ne influenteaza starea de spirit, ne redau optimismul, energia si bunadispozitia de care avem nevoie.




2. Schimba covorul!
Este adevarat ca in zilele calduroase preferam sa lasam podelele neacoperite, sau sa punem doar mochete, insa iarna gresia sau parchetul sunt reci si neprimitoare. Opteaza pentru un covor pufos si calduros, care te va face sa te simti mai confortabil si va aduce o schimbare in aspectul locuintei.






3. Tapetul - o idee inedita de decorare a peretilor
Peretii ti se par prea simpli? Atunci da-i locuintei tale un look dinamic, original si de impact. Alege sa decorezi peretii cu tapet. Este simplu, ieftin si nu necesita mult deranj. Iar daca luam in calcul si faptul ca tapetul a devenit atat de popular in amenajarile locuintelor, atunci efectul este garantat. Cu modele minutioase si sofisticate, tapetul va reusi sa schimbe total aspectul unei incaperi, dandu-i un aer modern, rafinat si elegant.






5. Perdele mai groase
Nu doar pentru a schimba infatisarea locuintei, ci si pentru a face casa mai calduroasa, schimbarea perdelelor este o optiune ideala pentru noptile friguroase de iarna. Pe timp de zi lasa ferestrele descoperite, pentru ca lumina sa poata patrunde inauntra.




Sursa foto: pinterest.com
                     houzz.com
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu