Renovari complete apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, scari de bloc.

Faceți căutări pe acest blog

Pages

vineri, 7 noiembrie 2014

Cat costa sa renovezi un apartament?




Nu este usor sa alegeti modul in care va veti amenaja locuinta. Alegerea culorilor, tipul de finisaje, atentia la detalii, alegerea materialelor si echipei potrivite, sunt cateva dintre etapele pe care le parcurgem atunci cand vrem sa schimbam aspectul locuintei.
O locuinta amenajata in stilul dorit, in armonie cu personalitatea noastra, cu finisaje de calitate si detalii unice reprezinta visul fiecaruia dintre noi. Acasa trebuie sa ne bucuram de  un mediu primitor, care sa ne relaxeze si sa ne binedispuna. Cel mai potrivit este sa amenajam locuinta exact asa cum simtim, conform dorintelor si asteptarilor noastre.

Pret renovare apartament
Este foarte important sa stiti ce suma doriti sa investiti pentru renovarea locuintei. Pretul poate varia in functie de tipul de finisaje, calitatea materialelor, suprafata, starea apartamentului inainte de renovare, etc.
Pot aparea si cheltuieli neprevazute, este bine sa aveti o suma de bani care sa acopere aceste cheltuieli.


Alegerea materialelor
Alegeti materiale superioare din punct de vedere calitativ, atat pentru a imbunatati calitatea executiei, cat si pentru a prelungi durata de amenajare a apartamentului dumneavoastra. Puteti primi din partea specialistilor sfaturi in privinta alegerii materialelor potrivite. Pe piata se gaseste o gama foarte variata de materiale de calitate, la preturi avantajoase. Mergeti prin magazine si consultati mai multe oferte, apoi va puteti decide mai usor asupra materialelor dorite.

Alegerea echipei de meseriasi
Daca in cazul alegerii materialelor trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa pierdeti ore in sir prin magazine, atunci cand alegeti echipa de meseriasi lucrurile se mai simplifica putin. Inainte de alegerea echipei, trebuie sa stiti ca manopera trebuie sa fie de asemenea, de calitate. Daca operatiunile nu sunt executate corect, finisajele nu vor fi de calitate, iar executia va avea o durata de viata mai mica. Chiar daca materialele sunt de calitate, acestea nu pot suplini executia unui expert in domeniu, iar totul poate duce la pierdere de timp si de bani. Lucrati numai cu specialisti, acestia vor respecta procedurile necesare pentru executia corecta a oricarei lucrari.
In privinta costurilor lucrurile decurg mai usor, puteti afla de la inceput costurile pentru manopera.
Daca sunteti interesat de o Oferta de Pret, va prezentam un tabel informativ care cuprinde preturile pentru fiecare operatiune, exprimate in mp. Il puteti accesa aici.

Cerere oferta de pret personalizata
Daca doriti sa aflati un pretul final al renovarii apartamentului, ne puteti trimite proiectul dumneavoastra, iar noi va vom raspunde cu o Oferta de pret concreta, adaptata cerintelor dumneavoastra.
Puteti folosi formularul de contact de mai jos.





Powered by 123ContactForm | Report abuse


Sursa foto: pinterest.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu